no chat in starcraft?

Gamer's Internet Tunnel, formerly Gamer's IPX Tunnel

no chat in starcraft?

Postby dreslin » Wed Jan 28, 2004 1:46 pm

me and 2 friends tried out the GIT software last night it worked great except for 2 things. They couldnt start the game because it said i didnt finish downloading the map when i had already finished. and i couldnt see chat comming from my other friend who joined, the only other chat i could see was the chat from the host of the game not a word from my other firend, any suggestions on either of these issues? reply would be greatly appreciated.
dreslin
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 28, 2004 1:41 pm

Postby dreslin » Fri Jan 30, 2004 2:27 am

seriously people read this thread and no one has an answer? thats bogus :(
dreslin
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 28, 2004 1:41 pm

Postby CyberVenom » Fri Jan 30, 2004 11:55 pm

I would try to help, but I don't have Starcraft to test with.
The configuration of GIT also depends heavily on your particular network setup. If you can answer a few of these questions, the people here might be able to offer some suggestions:

How does the game communicate? IPX? UDP?

Are you behind a firewall/router? Is it performing NAT?

Do you have the latest version of WinPcap installed?

Did you reboot after installing WinPcap?

Have you changed anything in GIT from its default setting?

What is the setup on the other end?

-CyberVenom
CyberVenom
 
Posts: 25
Joined: Tue Jan 20, 2004 11:03 pm
Location: Ontario, California

Postby dreslin » Tue Feb 17, 2004 10:19 pm

actually i was thinking like would we have to setup a connection from me to him and him to me then another connection from me to the host and he sets up aconnection to the host as well
no?
dreslin
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 28, 2004 1:41 pm

Postby CyberVenom » Wed Feb 18, 2004 4:46 pm

Try running GIT on the host in TCP server (listen) mode, with the "Accept all connections" box checked.

Then have each remote player run GIT and TCP connect to the GIT server. (if two players are on the same remote network, I think only one needs to use GIT)

That should make the broadcast packets visible to all involved networks...
...I think.
Is that right, Ark?

-CyberVenom
CyberVenom
 
Posts: 25
Joined: Tue Jan 20, 2004 11:03 pm
Location: Ontario, California

Postby stimpo » Tue Feb 24, 2004 7:03 pm

just do a udp game and foreward ports 6111 and 6112. (one is the game the other chat)
stimpo
 
Posts: 1
Joined: Tue Feb 24, 2004 6:35 pm


Return to GIT

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron