Empire earth 2 for GIT

Gamer's Internet Tunnel, formerly Gamer's IPX Tunnel

Empire earth 2 for GIT

Postby Praetorian » Wed Sep 14, 2005 7:56 am

Hello GIT users,

Does anybody know how to setup GIT for Empire earth 2?
Or does anybody have experience GIT for Empire earth 2?

I am a NOOB for GIT any help will be appreciated!!

Sorry for the bad english it's not my language :roll:

THANKS!!!!!!!!!!
Praetorian
 
Posts: 2
Joined: Wed Sep 14, 2005 7:50 am

Postby karma » Fri Sep 16, 2005 9:50 am

You don't need to use GIT to play EE2. You can host and people can join your game from the internet.

EE2 tells you which port it uses when you go to the multiplayer menu. The default port is 26000. Forward that port to your machine, give the players your IP address, host a game and tell them to join. I play the game that way with 4 people, 2 on my LAN and the other 2 on the internet.

If you want to use git, you can, but it's just easier to do it through the game.
karma
 
Posts: 69
Joined: Mon Mar 14, 2005 7:42 am
Location: yokosuka japan

Postby karma » Sat Sep 17, 2005 9:30 pm

I received an e-mail telling me that a reply had been entered in this thread, but there was nothing new posted when I logged in. I got a feeling something went awry with the forums database again...did you post something Praetorian? I did not see it.

--rob
karma
 
Posts: 69
Joined: Mon Mar 14, 2005 7:42 am
Location: yokosuka japan

Postby Ark » Sun Sep 18, 2005 12:41 am

I have to delete posts that talk about cracks and such.
Ark
Site Admin
 
Posts: 2108
Joined: Sat Sep 13, 2003 4:21 pm

Postby Praetorian » Wed Sep 28, 2005 5:32 am

ok, sry
Praetorian
 
Posts: 2
Joined: Wed Sep 14, 2005 7:50 am


Return to GIT

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron