Yet another "Unable to open the packet device" thr

Gamer's Internet Tunnel, formerly Gamer's IPX Tunnel

Yet another "Unable to open the packet device" thr

Postby blubbo » Fri Oct 29, 2004 10:12 am

Once again I raise the question. What could be the problem if I get that errormsg? I'm sad to say that it's not only to uninstall/reinstall (with reboots between each) WinPcap this time cause I've tried that a thousand times already. :/ I've also tried with different network cards but with no sucess. I'm about ready to go nuts!
If you have any idea please share...
blubbo
 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 28, 2004 11:52 am

Postby Ark » Fri Oct 29, 2004 10:16 am

Are you selecting your packet device in the advanced config? Sometimes the first device listed isn't your NIC, it can be a modem or a dummy NDISWAN adapter at times, which can even crash GIT at startup if you are using the WinpCap latest beta.
You could try the latest Winpcap beta though, and if it does crash, adjust your device in the registry at HKCU\Software\Git - set the REG_DWORD called device to 1 or 2 maybe.
Ark
Site Admin
 
Posts: 2108
Joined: Sat Sep 13, 2003 4:21 pm

Postby blubbo » Fri Oct 29, 2004 10:20 am

With version 0.98 and Winpcap 3.0 the list is empty. When I try to use the latest betas, both GIT and Winpcap GIT never starts and the tray icon tooltip says "Starting Up".
I'll try the setting it through the registry now and keep my fingers crossed. :) Thanks for the extremely fast response! :)
blubbo
 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 28, 2004 11:52 am

Postby blubbo » Fri Oct 29, 2004 10:26 am

OOOOH YEAH! Now we're rocking!
I just changed "device" to 1 and now it starts without problems.

Thanks for the help! :D
blubbo
 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 28, 2004 11:52 am

Postby watersprite » Mon Aug 07, 2006 11:15 am

Big THX for this help
watersprite
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 07, 2006 11:11 am

Postby chessking327 » Mon Aug 07, 2006 6:12 pm

hey blubbo! i have to thank you also - i tried this and it fixed my problem as well! WOO HOOO ! :)
chessking327
 
Posts: 3
Joined: Wed Aug 02, 2006 4:51 pm

Postby sansan » Fri Jul 04, 2008 1:03 am

Ark wrote:Are you selecting your packet device in the advanced config? Sometimes the first device listed isn't your NIC, it can be a modem or a dummy NDISWAN adapter at times, which can even crash GIT at startup if you are using the WinpCap latest beta.
You could try the latest Winpcap beta though, and if it does crash, adjust your device in the registry at HKCU\Software\Git - set the REG_DWORD called device to 1 or 2 maybe.


I got the same problem.. I tryed to change registry but I could not find any REG_DWORD called device.. I found only REG_DWORD called Option..!!!
sansan
 
Posts: 2
Joined: Fri Jul 04, 2008 12:40 am

Postby karma » Fri Jul 04, 2008 7:06 pm

under hkcu/software/git, create a reg_dword called Device and set it.
karma
 
Posts: 69
Joined: Mon Mar 14, 2005 7:42 am
Location: yokosuka japan


Return to GIT

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron